Då det dessvärre skett en del cykelstölder i området, så är vi inte skonade från stölder. Vi vill därför be alla som har garage att stänga sina portar och låsa – för att på så sätt försvåra för tjuven att stjäla dina saker och/eller din grannes saker – det är relativt lätt att dra bort hönsnätet mellan garageplatserna.

Naturligtvis kan man inte ladda sina elfordon i garaget. Uttaget är gjort för motorvärmare och absolut inte för laddning. Laddstolpar finns i området för avsett bruk.

Då elpriser skjuter upp i höjden inför vintern, ber vi också samtliga boende att hålla nere kostnaderna för el och värme så gott det går. Vi ber er därför att bara använda motorvärmarna när det finns ett behov, för att på så sätt hålla kostnader nere för föreningen.

Glöm heller inte att släcka lampan i garaget då vi alla behöver spara el och därmed pengar och miljö.