Byte av lägenhetsdörrar

Nu byter Örjansgården lägenhetsdörrar och inför postboxar samt tidningshållare.

Den som en gång stängt en säkerhetsdörr vet hur tryggt det känns. Säkerhetsdörrar är utformade att stå emot varje typ av angrepp men också brand, rök, besvärande dofter och oljud. De nya dörrarna klarar alla säkerhetsklasser, är brandklassade och uppfyller täthetskraven i 30 respektive 60 minuter. Säkerhetsdörrarna ger ett effektivt skydd mot störande ljud.
PostboxarPostboxar i entrénTidningshållareTidningsklämma vid lägenhetsdörrenSäkerhetsdörrUtsida Nordisk Ek
Insida Vit

Eeye – digitalt dörröga

Samtliga lägenheter får ett digitalt dörröga som består av en kamera och en 3,5″ LCD-bildskärm för att du lätt ska kunna se vad som sker utanför din dörr.

Eeye

Ett enkelt knapptryck för tio sekunders skärmvisning. Du ser besökaren bra även i mycket dåliga ljusförhållanden. Besökaren i sin tur vet inte om att du ser honom/henne eftersom kameralinsen inte avslöjar om du står bakom bildskärmen. Bilden du ser är så skarp att du tydligt kan se ett ID-kort som hålls fram.

Arbetet att installera de nya dörrarna kommer påbörjas efter julhelgerna. Mer information om när det berör er lägenhet får ni i god tid innan av dörrentreprenören.